Handbol

“Hi renunciaràs?”

Handbol. El Bordils fa una crida a la participació al partit de copa d’aquest dissabte i, l’endemà, a “Allò”

El Bordils va publicar ahir al matí el vídeo promocional del partit de copa, dissabte (20 h) contra el Torrelavega de Dalmau Huix, precisament el protagonista del Plata o plomo, el curs passat abans d’afrontar els duels decisius per a la quarta permanència. El vídeo és una adaptació del missatge institucional del govern de Catalunya pel referèndum de l’1 d’octubre. De fet, el 2015 per a aquest mateix duel, el primer de copa, els blanc-i-verds ja van versionar l’espot electoral de la CUP amb una furgoneta encara més tronada que la de la candidatura de l’esquerra independentista i anticapitalista. En la segona eliminatòria, va arribar una de les interpretacions més celebrades aquests darrers anys amb Marc Combis i David Masmiquel en el paper d’Astèrix i Obèlix en #LaCopixMolix. La temporada passada, els de Pau Campos van jugar fora de casa la primera fase –el partit va ser l’1 d’octubre–, perquè l’any abans havien acabat entre els vuit primers de lliga i, la derrota a Alcobendas 36-32, va fer que la copa no es disputés a Bordils.

La copa mola torna a ser el títol de la darrera promoció (La copa fora mola, fa un any) que comença amb un encreuament de vies i el capità Marc Prat en la veu en off llegint els missatges que apareixen en pantalla: “Vas néixer amb la capacitat de guanyar.” “Hi renunciaràs?” “Ara més que mai hem d’estar units. Participa-hi, el 30 de setembre torna la copa”, diu amb la imatge que fa servir el club per anunciar els partits, amb els escuts dels equips i l’horari. “Vine i ajuda’ns a guanyar”, diu Sergi Catarain, que debutarà en la competició com a tècnic i que passa la pilota a una mà a Ignasi Moreno, envoltat de tots els jugadors amb la samarreta oficial del Bordils la i resta del cos tècnic. “La copa mola!” criden tots amb una sola veu, amb el 17 aixecant la pilota a una mà. “Ah... I l’endemà de la copa... Allò” apareix sobreimpressionat amb les vies un altre cop, al final.

PRECEDENTS

El 2015 en la primera fase de la copa va versionar l’espot electoral de la CUP
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)