Més esport

Els inicis són complicats

Hoquei sobre herba. L’Egara i el Junior, aspirants al títol de lliga, cauen de morros en els duels inaugurals de la divisió d’honor

“És una lliga molt igualada”, coincidien els entrenadors dels equips catalans de la divisió d’honor. I només en una jornada, la lliga els va donar la raó. L’Egara va sortir escaldat de la seva visita al Club de Campo de Madrid, on va veure com els locals els passaven per sobre (5-1). El solitari gol de Marc García-Chicote, que estrenava capitania en la lliga, no va ser suficient per fer pessigolles a un conjunt que es va mostrar molt eficaç de cara a porteria i que al final del primer període ja tenia un 2-0 a favor.

Diferent va ser la derrota del Junior, que va caure al camp del sempre complicat Terrassa. Els santcugatencs, equip que encara està en construcció, van pagar molt cars els errors comesos en defensa.

Per la seva banda, el Polo i l’Atlètic van fer bons els pronòstics i van sumar els primers tres punts golejant l’Atlético San Sebastián i el Tenis, respectivament. El Barça va sumar un primer punt a casa contra la Complutense.

En la lliga femenina hi va haver menys sorpreses. El Polo va enviar un missatge d’autoritat a la resta d’equips golejant (4-0) el Terrassa, un dels equips que s’han de situar a la part alta de la classificació. Per la seva banda, el Junior i el Club de Campo, favorits al títol, no van fallar contra l’Atlètic i la Complutense. L’Egara també va començar amb bon peu superant amb autoritat (3-0) el Taburiente.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)