Handbol

I, per fi, ha arribat el dia

Plata. Primera victòria del Bordils, que el 18 d’octubre rebrà el Guadalajara després de fer el millor partit de la temporada amb una primera meitat espectacular i una segona fregant l’èpica

BORDILS 28 TORRELAVEGA 23

BORDILS:Sergi Mach, Reixach (1), Márquez (4), Combis (1), Prat (2), Palahí (5), Masó (1), Comas, Vilanova (1), Oliver, Moreno (4), Montes (4), Bogo, David Mach, Montero (3), Hospital.TORRELAVEGA:Fernández (4), Benito (1), Oliver (1), Campo, Araujo, Huix (1), Rodríguez (3), Merino (2), Setién (1), Dorado (4), Hernández (3), Villalobos (3), Salvarey, Colunga i Alonso.PARCIALS:1-0, 4-2, 6-4, 8-5, 12-7, 16-10, 19-13, 20-17, 22-17, 23-20, 25-22 i 28-23.ÀRBITRES:Garcia San Marín i Roy Añón. Exclusions a Prat Moreno i Bogo del Bordils i a Fernández, Huix, Dorado, Villalobos i Alonso del Torrelavega. Vermelles a Masó (35’) i Reixach (36’).

El Bordils va afegir, ahir, un altre capítol a la seva història en l’elit de l’handbol estatal, amb el triomf 28-23 sobre el Torrelavega. Era el primer per als de Sergi Catarain aquest curs, després de tres derrotes en lliga, i, el dia 18, el Guadalajara d’Asobal visitarà el Blanc i Verd. Serà el cinquè any seguit que ho fa un equip de la màxima categoria, ja sigui Barça o Granollers en Supercopa Catalana o Cangas, Benidorm i Port Sagunt en la competició del KO. No té cap punt més el Bordils, avui, però la injecció de moral i d’autoconfiança l’ha de dur a guanyar molts punts aquesta temporada si es capaç de repetir la posada en escena d’ahir, amb la defensa com a premissa (3 gols encaixats els primers 13 minuts).

Els amos

Márquez va estrenar el marcador en el minut 4 i mig, assistit per Xicu Reixach. I des de llavors el partit va ser local. Prat de penal (3-1) i David Masó (5-2) obrien forat i, amb les rotacions, la diferència s’enfilava als 6 de la mà de Montero anotant des de l’extrem dret amb la dreta (9-5, 10-6 i 13-7) i Palahí estripant la xarxa visitant (11 i 12-6 i 14-8). Jairo Montes, en el 4’ de la segona, va fer que la renda arribés als 7 abans que David Masó veiés vermella i, al cap de menys d’un minut, Xicu Reixach també, després de fallar un penal i que la pilota anés a la cara del porter visitant –els àrbitres van trigar molt a mostrar-li. Amb quatre jugadors, el Bordils va resistir apel·lant a l’èpica i nu altre cop Montes al pivot va anotar el 22-17, assistit per Arnau Palahí. Llavors, els blanc i verds van necessitar 10 minuts per tornar a marcar de jugada (24-20, Hospital amb amenaça de passiu) i van sobreviure amb un gol dels 7 metres (23-20, Moreno). Combis, Hospital i Moreno per partida doble de penal i en jugada van acabar de desfermar l’eufòria, desbocada en el darrer minut amb tot el recinte saltant d’alegria.

ELS VESTIDORS

És el que parlàvem aquesta setmana. Era un partit important per un tema emocional. Amb independència de passar o no
Ho hem reconduït amb treball en equip i amb ganes. Sense això no som res i sense intensitat ens foten un bany
Arnau Palahí
Ens dona molta confiança individual i col·lectiva. Hem defensat bé les línies de passada i la porteria ha col·laborat molt
Pels jugadors, jugar amb un Asobal ho recordaran molt de temps i s’ha d’aprofitar. Benvingut el Guadalajara
Sergi Catarain
La primera part ha estat espectacular; del millor que hem fet. En la segona, sabíem que costaria i les vermelles han fet mal

L’ANC llegeix un manifest a l’inici

L’Assemblea Nacional de Catalunya a Bordils va llegir un manifest abans de l’inici del duel, animant el públic a participar en la jornada i a impedir que les seus electorals fossin tancades. L’ANC va presentar també el programa d’actes per a avui, amb un esmorzar gratuït a les 7.30 h, un dinar de brases i el seguiment dels resultats al vespre. Els jugadors del Bordils van saltar al parquet amb una pancarta de “Democràcia”, que va fer aixecar el públic en una ovació com les habituals els darrers minuts de partit –ahir, llavors, ja s’havia desbocat l’eufòria. El minut 17.14, amb crits d’“independència” i “votarem”, va ser un altre moment àlgid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)