Handbol

Amb nervis, però atenuats

Handbol. El Bordils afronta la quarta jornada de lliga amb la convicció de repetir la victòria de la copa i guanyar el primer partit de la competició

La victòria del Bordils en la primera eliminatòria de copa contra el Torrelavega va donar aire a l’equip i, sobretot, la convicció que, després de tres derrotes consecutives en la lliga, pot sortir-se’n d’aquest mal inici de temporada.

L’equip és conscient que la primera victòria en la lliga començar a ser urgent, però el resultat de la copa li dona esperances per resoldre de manera favorable les dues jornades vinents, en què, a més, jugarà a casa.

“Sí que es noten una mica de nervis perquè no s’havien perdut mai a Plata els tres primers partits de lliga. Hi ha més angoixa, però la setmana passada, en la copa, ens en vam treure de sobre”, explica l’entrenador blanc-i-verd, Sergi Catarain. “Guanyar en la copa va ser una alegria molt gran per a tothom. Vam jugar bé i vam ser intensos. Va ser positiu per poder afrontar aquest proper partit de lliga amb bones sensacions.”

Disputar els dos pròxims partits a casa ha de ser un avantatge per al Bordils, malgrat que Catarain avisa que no serà gens fàcil guanyar-los tots dos, especialment el segon contra el Ciudad Real, un equip amb un nivell “clarament superior al nostre.”

Abans, però, el Bordils rebrà la visita de l’Amenabar, equip que ja va derrotar la temporada passada en els enfrontaments de cada volta. “És un equip molt dur en defensa, a vegades fins al límit de la violència. Tenen un jugador que marca la diferència, que és el central Mikel Iraeta, que dona molt de ritme i continuïtat a la pilota. És un equip força complet en totes les seves línies i té bons finalitzadors en els seus extrems”, explica Cata del rival d’avui (20 h). Amb les credencials de l’equip basc, l’entrenador bordilenc espera un partit amb un resultat curt: “Serà un partit amb pocs gols.”

Catarain confia que, a excepció de Gerard Farrarons, amb una lesió de llarga durada al genoll, podrà disposar de la resta de la plantilla: “Encara tenim el dubte de Sergi Mach, que ha anat evolucionant bé de la lesió aquesta setmana i cada cop té menys dolor, però podria ser que també hi pogués comptar.”

LES REACCIONS

Guanyar el partit de copa la setmana passada va ser una alegria molt gran per a tothom. Vam jugar bé i vam ser intensos
L’Amenabar és un equip molt dur en defensa i força complet en totes les seves línies. Té bons finalitzadors en els seus extrems
Tenir dos partits a casa després de la victòria en la copa ens dona bones sensacions
Sergi Catarain
ENTRENADOR DEL BORDILS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)