El Bordils s’encongeix a Montcada

Handbol. Va començar guanyant de cinc però després va ser superat

S. MONTCADA 29 BORDILS B 24

SALLE MONTCADA:Ricard Presas, Pérez, Fernández, Maresma (13), Fàbregas,Heredia (1), Giráldez, Larriba (2), Martín, Garcia, Mas, Sánchez (4), González (5), Expósito (1), Titos (3) i Navarro.BORDILS B:Congost (7), Pou, Hospital (1), Mach, Peresson (2), Batlle, Palahí (5), Masó (6), Fornès (2), Àlex Molina, Creixell, Pau Molina (1), Mitjà i Bañeras.PARCIALS:2-4, 5-8, 6-11, 9-12, 12-12, 13-14, 15-15, 18-17, 22-20, 25-21, 26-23 i 29-24.ÀRBITRES:Da Silva i García. Van excloure Fernández, Fàbregas, González (2) i Expósito, del Montcada, i Congost, Pou (3), Hospital (2), Masó, Fornés, Pau Molina i Bañeras.COMENTARI:El Bordils B va encaixar la tercera derrota seguida a la 1a estatal. L’equip va començar bé i es va escapar de cinc gols en els primers minuts, però en la segona part no va poder controlar els jugadors més perillosos dels locals. En atac es va encongir i en defensa no va ser prou fort.