Tous i sense fórmula

Handbol. El Bordils, amb una preocupant falta d’intensitat defensiva, cau clarament contra l’Amenabar i continua cuer de la classificació de plata sense cap punt en quatre jornades

BORDILS 22 AMENABAR 30

HANDBOL BORDILS:González (1), Mach (3), Xicu Reixach (1), Márquez (3), Combis (2), Prat (2), Palahí (5), Masó (2), Comas, Vilanova, Oliver (1), Moreno (1), Montes, Bogo i Montero (1).AMENABAR ZKE:A. Atorrasagasti (2), Martínez (4), Balenciaga (8), Aizpitarte, Iraeta (6), Etxaniz (2), Olaizola (6), Berridi, Beristain, Josu Atorrasagasti, Amilibia, Goenaga (2), Jimenez i Ostolaza.PARCIALS:1-4, 4-5, 5-8, 6-10, 7-12, 10-16; 12-17, 14-20, 17-23, 18-23, 18-26, 22-30.ÀRBITRES:Núñez i Rodríguez. Van excloure amb dos minuts Márquez, Masó, Vilanova i Bogo (2), del Bordils, i A. Atorrasgasti (3), Olaizola i J. Atorrasagasti, de l’Amenabar.

La propera (15-10-17)

Bordils-Ciudad Real; Cisne-Barça B Lassa; Sinfín-Los Dólmenes; Agustinos-Lanzarote; Viveros Herol-Torrelavega; Covadonga-Palma del Río; Madrid-Alcobendas; Amenabar-Villa de Aranda.

La falta d’intensitat defensiva va condemnar el Bordils a la quarta derrota en quatre jornades de lliga. L’equip blanc-i-verd va confirmar el seu pitjor inici de temporada a la divisió d’honor de plata i continua cuer de la classificació sense cap punt. La victòria de la setmana passada en la primera eliminatòria de copa havia donat aire i esperances al Bordils, però la defensa tova que va plantejar va ser fàcil de superar per a l’Amenabar.

Els bascos ja van ser els primers d’avançar-se en el marcador (0-2, 2’), i en canvi el Bordils tenia dificultats per superar la duríssima defensa visitant. Sergi Mach, que tornava després d’una lesió, va repartir bé el joc cap als extrems en dues jugades consecutives amb les quals el Bordils es posava a un gol de l’Amenabar (3-4). Però els de Catarain van continuar a remolc d’un rival molt ben plantat que, malgrat una exclusió, ja doblava el marcador del Bordils en el minut 15 (4-8). El Bordils va anar fent la viu-viu fins al 6-9 (17’), però llavors va estar set minuts sense marcar i l’Alcobendas ho va aprofitar per obrir un forat considerable (6-12, 24’). El Bordils, amb gol de Palahí en l’últim segon del primer temps, se’n va anar al descans sis gols avall (10-16). Moreno reduïa la diferència només començar el segon temps. Els locals, coincidint amb els seus millors minuts en defensa, van aconseguir posar-se a només quatre gols dels bascos (14-18), però les coses van anar de mal en pitjor. Amb tres pèrdues de pilota consecutives del Bordils, l’Amenabar encarava els deu últims minuts amb sis gols de diferència (18-24). Poca cosa més s’hi podia fer. Un gol de camp a camp del porter Jordi González va ser l’únic moment digne de menció del Bordils abans de la botzina final. La setmana que ve els blanc-i-verds rebran a casa el Ciudad Real.

LES REACCIONS

Potser els condicionants polítics dels últims dies han afectat alguns, o potser és per altres temes, però la gent avui no estava concentrada
És molt senzill explicar la derrota. Si no estem concentrats i intensos tot el partit, qualsevol equip ens guanyarà
Hi ha hagut cinc minuts de la segona part en què hem estat intensos, però això ha de passar tot el partit