Handbol

La distància es pot enfilar fins als tres partits

Handbol. El Bordils visita el Palma del Río (18 h), que no ha perdut cap punt a casa i que marca la permanència amb 4 punts més

El Bordils visita aquesta tarda (18 h) el Pandero, una pista que se li ha resistit des que juga a plata. 39-37 el primer curs, amb els blanc-i-verds en llocs d’ascens directe a l’Asobal –14 punts, els mateixos que Barça B, amb 7 triomfs i dues derrotes–, 32-23 (27 aturades del local Manu López), 28-27 amb el penal més curt del món –el van xiular i abans del llançament l’àrbitre se’n va desdir– fa dues temporades i 31-17 el novembre de l’any passat. L’hemeroteca no convida a l’optimisme. La trajectòria dels andalusos a casa –els tres primers partits els van jugar fora–, tampoc: 21-19 amb el Madrid, 27-23 amb Nava i 28-24 contra el Sinfín. I, el viatge... L’expedició sortia aquest matí (6.30 h) i, demà a les 7 h, vol de tornada des de Sevilla.

“Estem molt centrats i, com que els jugadors s’ho senten molt propi, els afecta molt. Són tots de casa”, va dir Sergi Catarain sobre la situació de l’equip. Una circumstància diferent a la dels andalusos, que després de la baixa del seu porter Manu López van fitxar l’argentí Marco Krimer la setmana passada. “Defensen molt contundentment i tenen jugadors de l’any passat, quan van jugar la fase d’ascens a l’Asobal”, va dir el tècnic, que, a més de les baixes de Farrarons i Bogo, avui tampoc disposarà de Combis ni Hospital. Xicu Reixach (15è en la convocatòria) encara no hauria de competir per fer net de la lesió muscular de fa quasi un mes en l’empat a la pista del Barça B (26-26) en el darrer punt que va sumar el Bordils, cuer amb 3. El Palma en té 7 i l’Aranda i el Madrid –propers rivals del Bordils a banda del líder, dissabte que ve–, 8 i 4. Una derrota avui, doncs, deixaria la permanència a més de tres partits abans de rebre l’Alcobendas a casa d’avui en vuit. “Hem de treure punts d’algun lloc. Lligar els partits en què tenim possibilitats clares i mirar si tenim aquesta sort que ens ha fallat. Que caigui algun punt”, afirmava Cata, que confia a fer una segona volta millor.

CONDICIONATS

El Pandero és un lloc prohibit per al Bordils, que n’ha sortit escaldat o indignat
Amb 14 jugadors al cent per cent, l’expedició sortia aquest matí (6.30h) de Bordils
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)