Handbol

Astèrix i la Comunidad

Divisió d’honor plata. El Bordils, amb Jordi excels a la porteria, apallissa el líder de plata i afegeix un nou capítol a la seva trajectòria èpica en la segona categoria de l’handbol estatal

bordils 28 ALCOBENDAS 22

HANDBOL BORDILS:González, Farrarons (1), Mach (3), Reixach (2), Márquez (6), Combis (4), Prat (1), Palahí (6), Masó (1), Comas, Vilanova (1), Oliver, Moreno (3), Montes i Pou.SECIN GROUP ALCOBENDAS:Rodríguez, S. López (1), Catalina (3), De la Rubia (4), A. López, Torres (1), Velasco (5), Muñoz, Gimeno (4), Villoria, NIeto (1), Echevarría (2), Núñez i Crespo (1).PARCIALS:3-1, 5-2, 8-4, 11-6, 13-10, 16-13, 18-14, 19-15, 21-16, 24-18, 26-19 i 28-22.ÀRBITRES:Garcia San Martín i Roy Añon (Navarra). Exclusions a Mach, Márquez (2), Masó (2), Vilanova (2) i Moreno (2) del Bordils i a López (2), Velaco, Villoria i Echevarría (2) de l’Alcobendas.

“Aquest partit podria durar dos dies i no se’n va d’aquí”, va sintetitzar Sergi Catarain sobre el duel d’ahir, un nou capítol de les aventures d’Astèrix a plata, en el qual el Bordils, fins ahir cuer i amb només dues victòries, va guanyar el líder de la lliga. I no és que fos un cop de sort. El va repassar, des de Jordi González, espectacular a la porteria amb una vintena d’aturades, fins al mateix Cata cantant les defenses que havien de fer els seus en funció de l’atac del conjunt madrileny, ple d’internacionals en totes les categories.

La creu, Gerard Farrarons, que disputava el seu primer partit del curs per una lesió que es va fer en la pretemporada i en només quatre minuts al parquet –va sortir en el 16:36 amb 10-6– va fer el 12-7 i, en caure, es va tornar a fer mal –s’havia de sotmetre a proves per determinar l’abast de la lesió.

El 4-1 de Combis va obligar l’entrenador visitant a aturar el partit (7:50). El Bordils atacava de llibre amb Márquez castigant el pivot amb cinc gols sense error fins al 9-5 i, a la porteria, el Jordi de les grans ocasions feia posar el púbic dret. Només les accions a l’extrem (4-2) o els contragols (7-4) donaven aire als madrilenys, que aquest curs han canviat la bandera espanyola que lluïen al clatell per la de la Comunidad. Moreno, en el 22’, va fer, des de l’extrem, que la màxima s’enfilés als sis gols (13-7) i, un 0-3 amb un penal i dos mals replegaments locals van ser el penúltim argument visitant. Perquè, el darrer, va ser una sèrie d’exclusions en la segona meitat amb e Bordils jugant dos cops amb quatre i la diferència sempre voltant els sis fins que Márquez (25-18) i Arnau Palahí la van situar en els vuit (26-18) després d’una altra increïble aturada de Jordi en un contraatac.

Estem agafant confiança i amb intensitat i molt bona feina tindrem opcions cada cap de setmana
Sergi Catarain
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)