Hoquei sobre herba

ESPORTS

La selecció triomfa en el torneig de Reis del Polo

Hoquei herba. L’equip d’Edu Tubau va golejar el Leicester (5-0) en una jornada final en què l’equip juvenil del Polo també va alçar el títol

La selecció catalana va guanyar, conjuntament amb el Polo, la 58a edició del torneig de Reis d’hoquei herba del RC Polo gràcies a la victòria que va aconseguir en la jornada final d’ahir contra el Leicester anglès (5-0). L’equip, dirigit per Edu Tubau, ja havia derrotat dissabte el Surbiton, també d’Anglaterra, per 0-3. El sistema de competició, similar a la Ryder, va fer que l’equip compartís el triomf amb les jugadores locals.

Ahir, la selecció farcida de joves promeses dels millors equips del país va encarrilar el duel en la primera part amb gols d’Anna Barba, Barba Queralt i Cristina Escudé (3-0). En la segona, es va mantenir el domini en el joc de l’equip i Maria Barba i Laura Bruguera van completar la maneta d’una selecció que té poques oportunitats de jugar durant la temporada.

El Polo, per la seva banda, va acabar el torneig amb un triomf contra el Leicester (0-5) i una derrota contra el Surbiton (3-2).

Campió juvenil

El RC Polo sí que va poder alçar el seu trofeu en la categoria juvenil masculina després de derrotar en la final d’ahir al matí el Repton School per 3-1. El partit pel vuitè lloc, en què el Barça jugava contra el Calday Grange, es va suspendre per culpa de la forta pluja que va caure a primera hora del matí a Barcelona.

Tot i la derrota en la final juvenil masculina el Repton School no va tornar cap a Anglaterra amb les mans buides, ja que va alçar el trofeu en la categoria femenina gràcies a la victòria en l’últim partit de la lligueta contra les noies del Polo (0-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)