Patinatge

El millor territorial del món

Patinatge artístic. Fontajau s’omplirà demà amb el gironí de grups de xou, que en grups grans inclourà l’onze cops campió mundial, el CPA Olot, i el CPA Girona, plata a Nanjing

Onze títols mundials en catorze anys és la targeta de presentació del CPA Olot, que avui estrena la seva coreografia Sense opcions a casa i, demà, la defensarà a Fontajau amb un recinte ple a vessar amb més de 4.000 localitats venudes incloses les d’un dels blocs inicialment reservats per a les patinadores. L’excel·lència de les olotines ha dut la resta de formacions a un nivell que, en els últims dos anys, ha permès al CPA Girona guanyar la plata en els mundials de Novara i Nanjing. Soc aquí és el xou que les de Nuri Solé han preparat per aquest 2018 i que demà defensaran en el segon lloc dels grups grans segons va determinar el sorteig dimarts. Després serà el torn dels dos equips de l’Olot.

La modalitat de grups grans és la punta de llança d’un patinatge, a les comarques gironines, que els darrers anys s’ha consolidat també en l’àmbit internacional. Maçanet i Bescanó van guanyar els gironins i catalans de grups petits i juvenils el 2017. En l’estatal van fer or i plata i en el campionat d’Europa, bronze. A Nanjing el Maçanet va posar el colofó amb una plata.

Quartets 16:30 - 17:15
CP Bescanó (Jo), CPA Girona (Desconnecta), CP Guixolenc (Robant l’essència), CP Hostalric (Quan cau la nit), CP Celrà (Bocins de vida), CP Cristinenc (Excèntriques) i CP Salt (Be different!)
Petits 17:15 - 18:00
CP Ripoll (Vull riure amb tu), FD Cassanenc (La mar de filibusters), PA Figueres DE (La dansa de la pluja), PA Maçanet (Rat lab) i CP Bisbalenc (Cosits)
Juvenils 18:15 - 18:45
CP Celrà (Malifeta), CP Bescanó (Atrapats), CP Olot (Deixa’t portar) i CP Hostalric (L’art de sorprendre)
Grans 18:45 - 19:45
AE Fornells (Provoca’m), CPA Girona (Soc aquí), CPA Olot (L’ovella negra de la família), CPA Olot (Sense opcions), PA Figueres CE (La reina dels dracs) i CP Llagostera (Anhel emmascarat)
Entrega trofeus 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)