Rugbi

Irlanda fa el Grand Slam

Rugbi. El combinat irlandès supera (15-24) Anglaterra a Twickenham i acaba imbatut, per tercera vegada en la seva història, el Sis Nacions

Ningú guanyava a Twickenham des de 2012. El feu anglès era inexpugnable després d’aquell triomf de Gal·les fins que ahir, Irlanda va batre el XV de la Rosa i es va adjudicar el tercer Grand Slam de la seva història el dia que el país celebrava la festa nacional de Sant Patrici. Els irlandesos, que ja havien guanyat matemàticament el Sis Nacions, no van estar-se de romanços i voler acabar posant la cirereta amb un darrer partit impecable contra Anglaterra, la gran rival històrica i favorit en les travesses en l’inici del torneig. Els assajos de Ringrose, Stander i Stockdale donaven avantatge als irlandesos al descans (5-21). I el marge va ser suficient per als homes que dirigeix el neozelandès Joe Schmidt. Cinc victòries al sarró i el Grand Slam, per tercera vegada en la història (1948, 2009 i 2018), per al XV del Trèvol. Anglaterra, que va acabar cinquena, segueix liderant el palmarès del VI Nacions (28 títols) i és la selecció que més Grand Slam ha aconseguit (12).

Itàlia, que va perdre amb Escòcia, es va endur la cullera de fusta, títol honorífic per a l’equip que no ha guanyat cap partit.

1r. Irlanda 25 punts
2n. Escòcia 13 punts 3r. Gal·les
11 punts
4t.França 10 punts
5è. Anglaterra 10 punts
6è. Itàlia 1 punt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)