Rugbi

La Santboiana ja és al ‘play-off’

Rugbi. Va derrotar amb claredat per 60-24 l’Hernani mentre que el Barça va sucumbir contra l’Ordizia (29-3) i en queda exclòs

La UE Santboiana va aconseguir la classificació per al play-off de divisió d’honor de rugbi en imposar-se a l’Hernani (60-24). L’equip vallesà va beneficiar-se de la derrota del Barça contra l’Ordizia (29-3), que ja no té possibilitats de classificar-se.

La Santboiana rebia la visita del discret Hernani, equip que sembla destinat a disputar la promoció de descens. L’equip del Baix Llobregat ja dominava el partit en el descans (22-12). En la segona part va fer sis marques (nou en tot el partit) i es va garantir la bonificació. El cap de setmana que ve, en la penúltima jornada, visitarà el camp del Gernika.

El Barça es jugava les últimes possibilitats d’entrar en el play-off, però no va poder fer res contra l’Ordizia, que ja té una plaça garantida amb la cinquena posició provisional de la fase regular. L’equip blaugrana només va anotar una vegada amb un punt de càstig de Guemes i va quedar amb tres punts. El seu proper rival serà el Getxo.