Ciclisme

Soler fa mèrits de cara al Tour

Ciclisme. El vilanoví es va entrenar dilluns amb Valverde, Quintana i Landa en els trams de llambordes de la novena etapa, una de les més temudes, que acabarà a Roubaix

Alejandro Valverde, Nairo Quintana i Mikel Landa, els tres líders del Tour, es van entrenar dilluns sobre els trams de llambordes que el Tour ha col·locat en la seva novena etapa de la propera edició, que acabarà a Roubaix. És una etapa que tots els equips tenen marcada perquè pot ser decisiva per a la general. L’equip va decidir que Marc Soler, que diumenge ja va destacar en la París-Roubaix, s’entrenés també a la mateixa zona amb els seus companys, fet que augmenta les seves possibilitats de debutar aquest any en el Tour, tot i que l’equip encara no té decidit els vuit homes del Movistar que seran titulars.

“Com sempre diem, en el Tour en cada etapa ho pots perdre tot, i és clar que en la de Roubaix molt més. Aquest dia es necessitarà conèixer el terreny, però també tenir sort i no tenir avaries o punxades; segur que algun dels favorits perdrà temps”, va assenyalar un dels directors del Movistar, José Luis Arrieta, després de l’entrenament. Soler correrà al costat de Valverde i Landa la Fletxa Valona, en què el murcià és el favorit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)