Rugbi

Gernika i Getxo, els rivals

Rugbi. En la penúltima jornada de la divisió d’honor, la Santboiana visita el Gernika, que no té possibilitats de ‘play-off’ ni de descens, i el Barça rep el Getxo Artea, cuer, que ja està descendit

La Santboiana jugarà el play-off sense avantatge de camp i el Barça quedarà fora de les eliminatòries. Tot està dat i beneït per als dos equips catalans de divisió d’honor, però encara queden dues jornades i avui, a les 12 del migdia, a tots dos els toca jugar. Els del Baix Llobregat visiten el Bizkaia Gernika, un equip de la meitat de la taula que tampoc no s’hi juga res. Els bascos, que són novens i es troben tan lluny del descens com del play-off, van perdre clarament el cap de setmana passat contra El Salvador, però en l’últim partit a casa van sorprendre el Senor Independiente. No serà fàcil per al degà, que mirarà de donar continuïtat a la bona imatge que va oferir diumenge passat, contra l’Hernani, al Baldiri Aleu.

Pel que fa al Barça, jugarà per conservar l’honrosa setena posició que ostenta. Serà l’últim partit a la Teixonera d’una temporada notable i l’equip que entrena Tomy Garcia s’enfrontarà al ja descendit Getxo Artea, l’últim classificat de la lliga. Qualsevol resultat que no sigui una victòria blaugrana serà una sorpresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)