Rugbi

Ni per començar

Rugbi. El GEiEG esclafa el seu primer rival de la fase de grups per tornar a la divisió d’honor femenina, en l’únic dels tres partits que té fora de casa

UNIZAR 0 GEIEG 87

CDU UNIZAR:Agudo, Gómez, Ara, Hernández, Moreno, Aguirre, Gaudo, Sanz, Regol, Juanes, Guegues, Ruiz, Remiro, Castejon, Bascuñan –quinze–, Anguita, Marzal, Montañés, Pesini i Usón.GEiEG:Alarcón, Pérez, De Andrés, Cotspon, Fàbrega, Castellvell, González, Vélez, Magro, Félez, Mateo, Crosnier, Batchellí, Page, Ibáñez –quinze–, Aymerich, Sánchez, Guzmán, Joly, Meléndez i Montes.MARCADOR:0-5 Ibáñez (4’), 0-7 Félez (4’), 0-12 Vélez (15’), 0-14 Félez (15’), 0-19 Mateo (18’), 0-21 Félez (18’), 0-26 Batchellí (22’), 0-31 Vélez (25’), 0-36 Mateo (27’), 0-38 Félez (27’), 0-43 González (31’), 0-45 Félez (31’), 0-50 Vélez (35’), 0-55 Joly (38’), 0-60 Pérez (47’), 0-65 Meléndez (52’), 0-70 Batchellí (54’), 0-75 Page (65’), 0-80 Magro (72’), 0-82 Magro (72’) i 0-87 Magro (80’).ÀRBITRE:Andoni Susperregui.

El GEiEG no va trobar oposició en el primer partit de la fase de grups per tornar a la divisió d’honor femenina, de la qual va baixar el curs passat, contra el CDU Rugbi Saragossa. Era l’únic dels tres partits que té fora de casa en aquesta lligueta després de la qual els dos primers d’aquest grup A –el Muralla RC gallec, rival grupista dissabte que ve a Girona rep aquest matí l’Única RT basc (visita Palau el dia 29 al migdia)– s’enfrontaran als dos primers del B. Serà a partit únic al camp del líder de grup, en les semifinals de la fase d’ascens. El vencedor de la final, a camp neutral, puja a la màxima categoria i, el perdedor, disputa una promoció amb el penúltim de la Lliga Iberdrola –l’últim ja ha baixat.

“Elles han començat amb molta intensitat i amb molts placatges. Anàvem entrant i hem estat jugat quasi tot el partit al seu camp tret d’algun moment en la segona meitat” va dir Coral Vila després del partit, en la prèvia del qual ja havia afirmat que el campió aragonès no tenia prou qualitat però que no el volia subestimar. Sense circulació de pilota ni intensitat en la passada, el GEiEG de seguida controlava l’ovalada i, en 20 minuts, ja dominava 0-21 treballant molt en l’agrupament. “Hem demanat a l’equip que comencés a obrir més pilotes i les hem acabat de cansar, físicament elles no estaven acostumades a jugar un partit d’aquesta intensitat” hi afegia Vila, que va treure les seves millors jugadores a l’inici i que a la segona meitat va fer tots els canvis possibles per reservar jugadores tocades o que arrossegaven molèsties físiques –Pauline Joly va fer una marca, quan tot just feia cinc minuts que era al camp–, quan el marcador ja s’enfilava al 0-70 .

“Encara que ens fessin una marca no passava res, hem seguit pressionant” va explicar l’entrenadora a grupista, en referència una fase del partit en què el GEiEG es va voler adornar i va haver de cridar a l’ordre les seves jugadores per tornar a assegurar un altre cop el joc i anar avançant sense pressa seguint el seu patró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)