Rugbi

Fang, suor i semifinal

Rugbi. El GEiEG ja és a només dos partits de tornar a la màxima categoria; el primer, contra El Salvador

GEIEG 32 LA ÚNICA 7

GEiEG:Alarcón, Pérez, De Andrés, García, Cotspon, Fàbrega, González, Vélez, Magró, Félez, Mateo, Joly, Martínez, Page, Ibáñez –inicial–, Elbadoui i Meléndez.LA ÚNICA:Sospedra, Zabalza, Liso, Goñi, Jiménez, Irigoyen, Ixiar Braco, Ruiz de Erentxun, Díaz, Ursua, Masoko, Rodríguez, Mariñelarena, Maddi Bracco i Telletxea –inicial–, Francés, López, Armendia i Donamaría.MARCADOR:5-0 González (5’), 10-0 Joly (35’), 15-0 Elbadoui (46’), 20-0 Magro (51’), 20-5 Telletxea (56’), 20-7 Ursua (57’), 25-7 Félez (60’), 30-7 Mateo (66’) i 32-7 Félez (67’).

El GEiEG disputarà el cap de setmana que ve la semifinal de la fase d’ascens a la divisió d’honor femenina de rugbi, la màxima categoria, de la qual va baixar el curs passat. Serà contra El Salvador, que ahir va perdre 8-0 contra el Sevilla en el duel entre els dos equips del grup B que havien guanyat els dos anteriors partits de la lligueta. En el del grup A, les grupistes jugaven contra La Única basc, amb el primer lloc en joc –els primers juguen la semifinal, a un partit, a casa contra els segons de l’altre grup– en què el GEiEG només guanyava 10-0 en el descans. Fang i suor abans de la semifinal per a les de Coral Vila, que en els anteriors partits no van tenir rival (0-87 i 61-0).

“Es veia l’equip espès, no acabaven de sortir les coses”, va dir Coral Vila després del partit. En la segona meitat el joc gironí va millorar, 32-7. “Ja ens ho esperàvem, en melé i touch érem superiors i elles han demostrat ser un equip dinàmic i amb varietat de jugades”. “Ha estat un partit maco i la veritat és que ens ha anat bé per al de la setmana que ve perquè el que havíem jugat fins ara... Ens havia permès un relaxament que hem pagat en la primera meitat”, valorava l’entrenadora del GEiEG. Pel que fa al següent rival en un partit programat per diumenge que pot passar a dissabte, El Salvador, va assegurar: “Hem vist partits i són un bon equip. Serà interessant i haurem d’estar al cent per cent si volem guanyar.”

Els dos equips que juguin la final, d’aquí quinze dies també a un partit i a camp neutral, es juguen l’ascens directe i, el perdedor, encara té una promoció contra el penúltim de la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)