S’apropen al segon

Handbol. El Fraikin Granollers va guanyar a Benidorm en l’últim instant i ara és a només un punt de l’Ademar

BENIDORM 27 GRANOLLERS 28

BM BENIDORM:Mijuskovic, Marchan (5), Simonet (7), Rivero, Esteban (3), Grau (2) i Cuartero (2, 1p) –set inicial–; Robles (2), Eloy González (2), Salinas (1), Pavan (3), Corzo i Makaria.FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Bernatonis (1), Edgar Pérez, (5), Ferrer, Figueras (3), Cañellas i Gassama (1) –set inicial–; Cabanas (6, 5p), Porras, Marc Garcia (1), Resina (1), Vukasin (1), Da Silva (5), Márquez (2), Tarrafeta (2) i Guardia.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-2, 5-5, 7-6, 10-9, 12-12, 15-15 (descans); 17-16, 19-20, 21-22, 23-25, 24-27 i 27-28.ÀRBITRES:A. Ballano i A. Rodríguez. Van excloure Grau, Eloy González (2), Marc Garcia, Márques i Ferrer (2).

El Fraikin Granollers segueix en la lluita per ocupar la segona posició de l’Asobal i classificar-se per a la lliga de campions. En aquesta penúltima jornada es va situar a un sol punt de l’Ademar quan només queda una jornada i dos punts en joc. Els vallesans van guanyar en l’últim instant a la pista del Benidorm (27-28) mentre que els seus dos rivals per aquest lloc, l’Ademar i La Rioja, van empatar (23-23) en el seu duel directe.

Els vallesans van haver de lluitar i patir per emportar-se el triomf de la pista del Benidorm. Els locals es van avançar amb un 3-0 i fins al minut 16 el Granollers no es va avançar (7-8). El partit estava anivellat i es va arribar al descans amb un empat, 15-15.

En la segona meitat hi va haver alternances en el marcador i els vallesans van tenir tres gols d’avantatge a set minuts del final (24-27). El Benidorm va reaccionar, va empatar i després d’un parell d’accions polèmiques, el Granollers va disposar d’un darrer atac a dos segons del final i David Resina va marcar el gol del triomf.

En el segon temps

El Barça Lassa va guanyar a la pista de l’Anaitasuna (26-34) en un partit en què fins a l’inici de la segona meitat no es va poder distanciar en el marcador. Al descans s’hi va arribar amb un 14-14. Una forta defensa i les accions de contraatac van servir per assegurar la victòria.

HELVETIA ANAITASUNA:Sergey, Gastón, Mota (2), Chocarro (3, 2p), Ugarte (2), Oswaldo (5) i Nantes (7, 1p) –set inicial–; Bazán (2), Cristian, Etxeberria (3), Ceretta (2), Adarraga, Barricart, Elustondo i Nordlander.BARÇA LASSA:Pérez de Vargas (2), Víctor Tomás (2), Raúl Entrerríos (3), Andersson (1), Ariño (6), Mem (5) i Viran Morros –set inicial–; Syprzak (6), Dolenec, Aleix Gómez, Alexis, N’Guessan (3), Lenne (2) i Rivera (4, 2p).PARCIALS CADA CINC MINUTS:1-3, 5-5, 6-8, 9-11, 11-13, 14-14 (descans). 16-19, 18-22, 20-26, 22-29, 26-30 i 26-34.ÀRBITRES:J. Álvarez i Y. Bustamante. Van excloure Adarraga, Raúl Entrerríos, Ariño i Alexis.