Més esport

Dos milions de la UE per al pressupost operatiu

Jocs Mediterranis. Amb aquesta aportació pública, Tarragona 2018 deixa el pressupost pràcticament tancat i arriba fins als 96 milions d’euros

Els Jocs Mediterranis han rebut una aportació de dos milions públics provinents de la Unió Europea, segons van anunciar ahir. Aquests recursos serviran per sufragar les cerimònies d’inauguració i clausura i el transport dels atletes i jutges a les delegacions esportives, entre d’altres. Amb aquesta subvenció, els Jocs Mediterranis assoleixen un pressupost –pràcticament tancat– de 96 milions d’euros, 66 per a inversions i 30 per al funcionament ordinari de l’esdeveniment. “La partida dona estabilitat i tranquil·litat financera als Jocs”, va valorar ahir Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, en un acte en el qual va estar acompanyar dels eurodiputats Javi López (PSC) i Santiago Fisas (PP), que van treballar conjuntament per aconseguir aquesta subvenció. Fisas va explicar que els Jocs s’han pogut beneficiar d’una partida extraordinària sobre esdeveniments especials. Els dos milions assolits són la partida màxima a què es podia aspirar i no es poden destinar a inversions, de manera que s’incorporen al pressupost operatiu. López va recalcar que la Unió Europea va rebre amb “gran interès” el projecte perquè “va més enllà de l’àmbit esportiu i és una oportunitat per al diàleg i la interculturalitat.” Els Jocs s’inauguraran el 22 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)