Ciclisme

Soler entra en la llista i debutarà en el Tour

Ciclisme. El Movistar confia en el vilanoví per ajudar Quintana, Landa i Valverde en l’intent de guanyar la gran volta francesa

Feia dies que s’esperava que el Movistar fes pública la llista de vuit corredors que disputaran aquesta edició del Tour de França, que es disputarà del 7 al 29 de juliol. El vilanoví Marc Soler era un dels candidats a entrar-hi i ha estat triat i debutarà en la gran volta francesa. El sol equip espanyol que disputarà el Tour està encapçalat per les seves tres figures: el colombià Nairo Quintana, el basc Mikel Landa i el murcià Alejandro Valverde. Completen l’equip de vuit corredors el costa-riqueny Andrey Amador, l’italià Daniele Bennati, el navarrès Imanol Erviti, el murcià José Joaquín Rojas i el vilanoví Marc Soler.

L’objectiu del Movistar és arribar a París amb el mallot groc i la feina del corredor català serà ajudar els seus líders. Marc Soler ha fet un bon començament de la temporada, ha guanyat la París-Niça i ha demostrat que pot ser una peça important en les etapes de muntanya per ajudar els seus líders, en la contrarellotge per equips i en el temible pavès que va conèixer i superar en la París-Roubaix d’aquest any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)