Ciclisme

Soler entra a la llista i debutarà en el Tour

Ciclisme. El Movistar confia en el vilanoví per ajudar Quintana, Landa i Valverde en l’intent de guanyar la gran volta francesa

Marc Soler disputarà per primera vegada el Tour de França. Feia dies que s’esperava que el Movistar fes pública la llista de vuit corredors que correrien aquesta edició de la cursa francesa que es disputarà del 7 al 29 de juliol. El vilanoví era un dels candidats a entrar-hi, ha estat un dels escollits i debutarà en la prova més important del món per etapes. L’únic conjunt espanyol que disputarà el Tour està encapçalat per les seves tres figures, el colombià Nairo Quintana, el basc Mikel Landa i el murcià Alejandro Valverde. Completen l’equip de vuit corredors el costa-riqueny Andrey Amador, l’italià Daniele Bennati, el navarrès Imanol Erviti, el murcià José Joaquín Rojas i el vilanoví Marc Soler.

L’objectiu del Movistar és arribar a París amb el mallot groc i aconseguir la victòria amb un dels seus líders, i la feina del corredor català serà ajudar a aconseguir-ho. Marc Soler ha fet un bon inici de la temporada, ha guanyat la París-Niça i ha demostrat que pot ser una peça important en les etapes de muntanya per ajudar els seus líders en la contrarellotge per equips i en el temible pavès que va conèixer i superar en la París-Roubaix d’aquest any.

BONA CAMPANYA

Soler ha guanyat aquest curs la París-Niça i va fer un bon paper a la París-Roubaix
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)