Més esport

Tarragona passa el relleu a Orà

Final. Cerimònia de cloenda amb diverses actuacions i un estadi que no s’ha omplert

Tarragona 2018 ha posat punt i final avui amb la cerimònia de clausura. L’estadi del Nàstic no s’ha omplert per dir adéu a l’experiència dels jocs del Mediterrani, amb Josep Fèlix Ballesteros fent un balanç positiu i cedint el relleu a la ciutat algeriana d’Orà, seu de la competició al 2021.

Els jocs de Tarragona 2018 ja són història un cop finalitzada la cerimònia de clausura. El Nou Estadi ha comptat amb més presència de públic que no pas la inauguració, marcada per la polèmica en el repartiment d’entrades. L’ambient ha estat molt més plural també, no tant de marcat accent espanyolista. Hi ha hagut diverses actuacions musicals, destacant la del cantant de Sant Cugat, Álvaro Soler. Hi ha hagut marge també per al gospel o per al ball, amb els 27 membres de la tribu urbana o la parella formada per Marina Rodríguez i Lautaro Reyes. L’acte també ha comptat amb un reconeixement per als voluntaris i el tradicional relleu amb autoritats i banderes per cedir el testimoni a Orà, que acollirà l’edició del 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)