Natació

Primer or per a Núria Marquès

Natació. La catalana es va imposar en els 100 m esquena i es va penjar la tercera medalla

Núria Marquès va penjar-se la seva primera medalla d’or en el campionat d’Europa de natació adaptada. La nedadora de Castellví de Rosanes es va imposar clarament en la final dels 100 m esquena de la categoria S9 amb un temps d’1:09.79. La segona classificada, la sueca Lina Waltz, va aturar el cronòmetre gairebé cinc segons després (1:14.27). La britànica Toni Shaw va completar el podi (1:15.38). Aquesta és la catorzena medalla de Marquès en els campionats d’Europa i la tercera que aconsegueix en la prova irlandesa. Dimarts va debutar amb la plata en els 100 m lliures de la categoria S9, una disciplina que no és entre les seves principals especialitats. Només la va superar la també catalana Sarai Gascón. L’endemà es va penjar la medalla de bronze en els 100 m papallona de la categoria S9 en una prova que va tornar a guanyar Sarai Gascó. També la va superar Toni Shaw.

Marquès, que només té 19 anys, tindrà quatre proves més per continuar omplint el seu botí. Avui disputarà la dels 200 m papallona, prova en la qual també participarà Sarai Gascón. També té previst competir en els 400 m estils (dissabte), 100 m braça (diumenge) i 50 m lliures (diumenge).

TRES MEDALLES

La catalana també va pujar al podi en els 100 m lliures i papallona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)