Rugbi

El primer títol, a Olot

Rugbi. La Santboiana i el Barça estrenen la supercopa catalana (La Xarxa i El Punt Avui Televisió, 12 h), marcada pel resultat del seu darrer duel en la lliga

“Hem escollit Olot per la iniciativa del Garrotxa RC. Volem potenciar el rugbi en una comarca que fa temps que treballa en una bona direcció”, va dir el president de la federació catalana, Ignasi Planas, en la presentació de la supercopa al Museu Colet de Barcelona. És la primera edició d’aquesta competició, en què els dos equips catalans de la màxima categoria estatal, la Santboiana i el Barça, s’enfrontaran aquest migdia (12 h; en directe per La Xarxa i El Punt Avui Televisió). El duel està marcat pel triomf blaugrana contra la Santboiana en la lliga a la primavera, després de 30 anys (16-12).

“Jugar la supercopa catalana a Olot és un plaer. Crec que serà un partit molt disputat, amb una gran rivalitat. Tots dos sortirem a guanyar”, va dir el tècnic de la Santboiana, Ricardo Martinera. El Maño dirigirà el seu primer partit, com Sergi Guerrero amb el Barça. “És una oportunitat única poder disputar la supercopa a Olot. La Santboiana és un club veí, amic, i ens farà mostrar la nostra millor versió per poder competir-hi i tenir possibilitats de guanyar”, va dir l’excapità blaugrana i assistent de Tommy Garcia, ara a la Santboiana, el curs passat. També hi van dir la seva els capitans. “Serà una bona manera de mesurar quin nivell de preparació hem assolit”, va afirmar Héctor Gracia (Santboiana). “La idea principal és guanyar”, va dir Rochedi Mirabet (Barça).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)