Tennis

Andújar, fora de combat

Tennis. El tennista de Conca, un dels grans atractius del Challenger Sánchez-Casal, es retira per lesió quan ja perdia per 6-2 contra Nicola Kuhn

El partit entre Pablo Andújar (2) i Nicola Kuhn, un dels duels més esperats de la jornada en el Challenger Sánchez-Casal Mapfre, amb prou feines va durar tres quarts d’hora. Després d’una setmana molt intensa, amb títol en el Challenger de Florència inclòs, el tennista de Conca va optar per la retirada per culpa d’una lesió, quan ja havia perdut el primer set per 6-2 contra el jove fenomen de Torrevella. El pròxim rival de Kuhn serà l’italià Lorenzo Giustino, antic alumne de l’acadèmia Sánchez-Casal, que es va desfer per un doble 6-4 de Jordi Samper, un dels dos jugadors catalans supervivents en el quadre gran.

L’andalús Roberto Carballés, el cap de sèrie número u, no va fallar i va superar per un contundent 6-2 i 6-1 l’italià Roberto Marcora, provinent de la prèvia. En la pròxima eliminatòria se les haurà amb el francès Johan Tatlot. També continua endavant l’argentí Marco Trungelleti, que després d’un inici dubitatiu (7-5) va poder imposar el seu ritme de joc al portuguès João Domingues (6-2). El francès Tak Khunn Wang, provinent de la fase prèvia, l’espera en la següent eliminatòria.

Avui destaca el partit de l’olotí Tommy Robredo i el portuguès Pedro Sousa, cinquè cap de sèrie, que tancarà la jornada (16.30 h) a la pista central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)