Rugbi

La Santboiana puja al sisè lloc

Rugbi. Va guanyar un complicat partit al Baldiri Aleu contra l’Hernani gràcies a una bona primera meitat

SANTBOIANA 27 HERNANI 14

UE SANTBOIANA:Chichua, Buira, Delgá (5), Palomo, Pujol, Fitzsimons, Palomar, Tauli (5), Millan (10), Bentley, F.I. González, Puig, Slater, De Orbaneja (5) i Mason (2). També van jugar: Lafraya, Coma, Puigvert, H. Garcia, Baró i Romera.HERNANI CRE:Iradi (5), Otaño, Garmendia, Astarloa, Ternisten, Pelaz, M. Pérez, J. Otxotorena, Muñoz, Elosegui (4), Terminsten, Collado, Etxeberria, Leonet i Bidegaray. També van jugar: Levin, I. Otxotorena (5), G. Imaz, M. Imaz, Mijangos, Tayea, Ariceta i Pardo.MARCADOR:3-0, 10-0, 17-0 (descans); 17-7, 20-7, 20-24, 27-14.ÀRBITRE:Joaquín Santoro.

La UE Santboiana va pujar de la novena a la sisena posició de la taula gràcies a la complicada victòria a casa contra l’Hernani. Els de Sant Boi van fer una bona primera meitat i amb un cop de càstig i dos assajos, de què un transformat, van arribar al descans amb un 17-0 al seu favor. La pluja va deixar el camp enfangat i això va dificultat el joc dels dos conjunts. En la segona meitat, el conjunt basc va començar a anotar i amb dues marques transformades es va apropar en el resultat fins al 20-14 a falta de només deu minuts. Els locals van patir l’expulsió temporal de dos jugadors a falta de vint minuts i això els va complicar el partit. Un assaig de Javi Orbaneja a tres minuts del final, que va ser transformat, va concretar la victòria.