Derrota blaugrana en la represa europea (29-26)

El Barça Lassa ha reprès la lliga de campions d’handbol després de l’aturada dels darrers dos mesos amb una derrota a la pista del Veszprém hongarès per 29-26. L’ensopegada trenca la bona ratxa que portava el conjunt blaugrana a la màxima competició europea –després de perdre en l’estrena havien encadenat nou victòries–, però manté el lideratge del grup A amb tres punts de marge respecte al Vardar. Nemanja Ilic, que s’ha incoporat a la disciplina blaugrana per compensar la lesió de Mortensen en el recent mundial, ha tingut els seus primers minuts com a jugador blaugrana.

Els de Xavi Pascual, que no ha pogut commemorar el seu desè aniversari al capdavant de la baqueta blaugrana amb un triomf, no han estat prou encertats per resoldre al seu favor un partit que s’ha mantingut obert fins el tram final. Tot i això, el Vezsprém, amb vells coneguts de l’afició blaugrana sobre la pista com Arpad Sterbik i Laszlo Nagy i entrenat pel català David Davis, ha anat un pas endavant en els moments clau del partit.

Després que s’arribés al descans amb empat a quinze gols, el conjunt hongarès ja no ha deixat de portar la iniciativa en el marcador a la segona part. Després d’un contraatac resolt per Victor Tomàs, el Barça Lassa ha arribat a establir el 22-22 a falta d’un quart d’hora de joc, però li ha faltat clarividència per encadenar suficients minuts de bon joc per capgirar el guió del marcador. Un parell de pèrdues de pilota han propiciat que el conjunt hongarès tornés a agafar una distància d’entre dos i tres gols en els minuts finals per tal d’assegurar-se el triomf.

El de Pascual tindran l’ocasió de rescabalar-se de la derrota el proper diumenge, coincidint amb la visita del Kristianstad al Palau Blaugrana.