Hoquei sobre gel

El Puigcerdà s’acosta a la final

Hoquei sobre gel. S’avança en la semifinal de lliga guanyant a la pista del Barça (4-5) i dissabte pot sentenciar l’eliminatòria a casa

El CG Puigcerdà és a només una passa de disputar la final de la lliga d’hoquei sobre gel. Diumenge es va imposar al Barça al Palau Blaugrana (4-5) en el primer partit de les semifinals. Amb aquest triomf, el Puigcerdà es jugarà a casa, el cap de setmana que ve, l’accés a la final.

L’equip de la Cerdanya va haver de posar-hi el coll per avançar-se en l’eliminatòria. En el segon període perdia 3-1, tot i que en una jugada embolicada va aconseguir marcar i arribar al descans amb un sol gol de desavantatge.

En l’últim període, el Barça va perdre el ritme que tants bons resultats li havia donat fins aleshores. Per part del Puigcerdà, Nacho Granell ho va aprofitar per assolir l’empat. Mateu Tormo va donar el primer avantatge als visitants, que van sentenciar el partit tot just un minut després (3-5). El Barça, abocat a l’atac a la desesperada, va aconseguir marcar un gol a vint segons del final del partit, però ja no li va servir de res i el Puigcerdà va certificar la victòria.

El Puigcerdà té ara dues oportunitats de segellar l’accés a la final, totes dues a casa. La primera serà dissabte, en el segon partit de l’eliminatòria (22 h). En cas de derrota, el desempat tindria lloc l’endemà mateix (14.30 h).

En l’altra eliminatòria de semifinals, el Txuri Urdin, màxim favorit al títol de lliga, va guanyar a domicili el Majadahonda (1-2).