Atletisme

El Barça femení, campió d’Espanya de cros

Atletisme. L’equip blaugrana ha trencat a Linares l’hegemonia del Bilbao Atletismo, que s’havia imposat en les set edicions anteriors

L’equip femení del Barça ha assolit a Linares el títol de campió d’Espanya de cros per clubs i ha acabat amb l’hegemonia del Bilbao, que s’havia imposat en les set últimes edicions. És el cinquè títol blaugrana de l’especialitat (2005, 2009, 2010, 2011 i 2019), que havia aconseguit l’últim el 2011 a Punta Umbría (Huelva). L’equip femení del Barça també acredita dues victòries absolutes en cros curt (2016 i 2017).

Per part blaugrana han puntuat Marta García (2a), Blanca Fernández (3a), Marta Galimany (9a), Ester Navarrete (15a) i la veterana Jacqueline Martín (18a). Amb 23 punts, el Barça ha avantatjat d’un sol punt al Bilbao Atletismo (24), amb Trias Gebre com a vencedora en la prova individual, mentre que el Clínica Dental Seoane Pampin (55) ha completat el podi.

En homes, el títol ha estat per al Bikila de Madrid, liderat pel lleidatà Ayad Lamdassem (4t).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)