Atletisme

Maria Vicente acaba novena en el pentatló en el seu debut en l’europeu de pista coberta

Atletisme. Amb només disset anys ha completat una gran actuació, s’ha apropat a les seves marques i ha sumat 4.363 punts. Esther Guerrero i Zoya Naumov accedeixen a les semifinals dels 800 m

En el seu debut en un campionat d’Europa absolut de pista coberta Maria Vicente ha ocupat la novena posició en el pentatló amb 4.363 punts. L’atleta de l’Hospitalet de Llobregat, de només disset anys, ha fet una gran actuació i s’ha apropat a les seves marques. En els 60 m tanques ha fet 8.36, a una centèsima del seu millor registre, en l’alçada ha saltat 1,75 m, a tres centímetres de la seva marca, mentre que en el pes ha millorat 40 centímetres el seu registre de sempre i ha llançat 12,82 m. En la llargada ha arribat als 6,33 m i s’ha quedat a tres centímetres del seu rècord català. Ha tancat la competició amb els 800m, on ha fet 2:27.00.

Artur Bossy ha debutat en l’europeu de Glasgow amb una bona actuació en els 3.000 m però no ha pogut accedir a la final. El barceloní ha finalitzar en la desena posició de la primera eliminatòria amb 7:58.46, que és la seva segona millor marca de sempre en pista coberta. Per accedir a la final havia d’estar entre els quatre primers o fer un dels quatre millors temps de repesca que s’han situat amb 7:54.59, millor que la seva marca personal.

Esther Guerrero i Zoya Naumov s’han classificat per les semifinals dels 800 m de l’europeu de Glasgow el primer dia de competició. La banyolina ha guanyat la seva sèrie amb 2:02.95 i la barcelonina ha passat per temps al ser tercera de la seva eliminatòria amb 2:03.16, la seva segona millor marca de sempre.

Esther Guerrero ha dominat completament la segona eliminatòria, s’ha posat al davant en els 400 m i s’ha anat distanciant de les seves rivals. El seu temps de 2:02.95 ha sigut el tercer de totes les participants. La barcelonina ha disputat la primera sèrie, i ha sortit decidida a buscar una bona marca per accedir a la següent eliminatòria. Sempre ha estat en els primers llocs i ha acabat tercera amb 2:03.16. Aquesta marca ha sigut la millor dels temps de repesca i la cinquena de totes les participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)