Handbol

Recuperació activa

Handbol. El Bordils rep el Nava (19 h), líder destacat de la lliga, en quadre i esperant la tornada dels referents

“No podem lluitar de tu a tu sense quatre peces, o tres, tan importants i durant tant temps.” És la lectura de Sergi Catarain sobre el Bordils, novè en la classificació amb 19 punts i a quatre del descens, que marca el proper equip que visitaran, el Zarautz. Ho faran després de rebre avui (19 h) el líder destacat de la categoria, el Nava, que té tres punts de marge sobre el segon, el Ciudad Real (derrota a Bordils per 33-28 fa quinze dies). “Ens donen una gran tranquil·litat per anar a Zamora [34-24 dissabte passat] i aquest cap de setmana. No tenim angoixa pels dos punts”, reflexiona Cata sobre el darrer triomf. I hi afegeix: “Seria ideal acabar el març amb la plantilla recuperada, amb bones sensacions i amb alguns punts més que no ens facin patir massa a final temporada.”

“L’Arnau fa més de tres mesos que és fora de les pistes i és possible que vingui convocat. Pot fer passades curtes, fins d’aquí a un mes no podrà llançar i podria ser un relleu al centre”, diu l’entrenador sobre el segon màxim golejador de la categoria el curs passat, una de les novetats a la llista. No hi seran Marc Prat ni Sergi Mach, a qui se li ha reproduït la lesió muscular. “Encadenarà deu partits fora, ja”, es resignava Catarain, que sí que pot convocar Jordi González i els altres dos porters: Joan Comas i David Mach. “No volem forçar cap situació, si amb tota la plantilla sencera ja era un partit molt complicat, quan tens quatre peces tan importants o lesionades o amb molèsties...”, assenyala el tècnic, que hi afegeix Vilanova i Canyigueral, o Farrarons, amb molèsties aquesta setmana. “Suposo que amb els que no viatgen per sistema es condicionen les rotacions i reben molt els mateixos; tenen molts minuts i no descansen. Físicament els altres són superiors i és normal que tinguin constants molèsties”, reflexiona Catarain.

Iniciativa

“L’objectiu és guanyar, només faltaria. Però n’hi ha un altre de secundari: que ningú més prengui mal.” Amb aquesta premissa, el Bordils sap que no té res a perdre contra el líder fa dues setmanes. “La clau és la nostra tasca defensiva: que no s’acomodin i mostrar situacions canviants. No només la 6-0 sinó alternatives amb una 5-1 avançada o defenses individuals en moments puntuals”, diu Catarain, conscient que amb Agustín Casado i Carlos Vilagran al conjunt rival “els és molt fàcil desequilibrar qualsevol defensa”. “Portar la iniciativa, que mai estiguin còmodes i recuperar el màxim de pilotes i córrer tant com puguem” és el pla de l’arc i la fletxa avui del Bordils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)