Inferioritat manifesta del Bordils contra el líder i la parella arbitral (21-26)

Handbol. La vermella a Esteve Ferrer al minut 15 per l’impacte a la cara del porter del seu llançament de penal amb 5-8, la jugada determinant

Segona derrota al Blanc i Verd per al Bordils aquest curs en 10 partits de lliga, la primera d’aquest 2019 i contra el líder destacat de la lliga, el Nava, 21-26.

Els castellans han dominat el duel des de la primera jugada (0-1, KIsselev) i de seguida han marxat a marcador (1-4 i 2-5) amb dos dels cinc gols que duien al descans de contraatac (10-14).

Canyigueral i Esteve Ferrer amb dos gols han ajustat el resultat (5-8, el banyolí de penal). Llavors ha arribat l’acció que ha marcat el partit: el segon penal favorable als locals, amb llançament de Ferrer, ha anat a la cara de Yeray Lamariano, el porter visitant, en una acció fortuïta i involuntària. Per tothom menys pels àrbitres, que han mostrar vermella al central del Bordils. Amb 14:27 disputats, el Blanc i Verd protestava incrèdul amb el que veia. Fins i tot Vilanova ha estat exclòs, per referir-se als jutges i deL’ixant l’equip de Catarain amb dos menys al parquet.

Dos gols de Xicu Reixach i una rosca de Canyigeral han permès que l’orgull local ajustés el resultat (8-10). També l’únic central del primer equip (Sergi Mach lesionat i Ferrer a la grada) ha fet l’11-14 a l’inici de la segona meitat, un calvari per als del Blanc i Verd (14-20 després d’un 0-3 al 45’).

No s’hi atreveixen

El porter visitant, Lamariano, ha tornat a rebre un impacte al 21:49 de la segona. Vilanova, caient a terra en un contraatac, ha llançat a porteria i, aquest cop, els àrbitres no han considerat l’acció com a voluntària amb 18-22 al marcador.