Hoquei sobre gel

La lliga d’hoquei gel tindrà demà un campió

Hoquei sobre gel. El Puigcerdà juga el cinquè i definitiu partit de la final a Sant Sebastià amb el Txuri Urdin demà a les 21.30 h

“La nostra lliga l’hem guanyat. La nostra lliga era tornar a omplir la pista, que durant 15 dies es parlés d’hoquei gel a la vila i això és el que ens omple a tota la gent del Club Gel Puigcerdà i a aquest club tan gran”. Són les paraules de Salva Barnola en la prèvia del cinquè i definitiu partit de la final de la lliga estatal d’hoquei sobre gel, en les quals el tècnic defineix l’esperit amb què el conjunt cerdà afronta el duel pel desempat després de desaprofitar diumenge l’oportunitat de guanyar el títol, onze anys després, i de fer-ho davant la seva afició (5-9).

El Puigcerdà juga a la pista del Txuri (21.30 h), en un duel pel qual ja no queden entrades a la venda (es pot seguir en dircte per La Liga) sense conformar-se amb el premi de disputar la final contra el principal favorit al títol i clar dominador de la lliga. “No tenim marge d’error, només queden seixanta minuts” afirma el tècnic, que té quatre dels seus jugadors tocats físicament i que seran dubte fins demà abans del partit.

Final lliga d’hoquei sobre gel
Txuri Urdin - CG Puigcerdà 6-4
Txuri Urdin - CG Puigcerdà 4-6
CG Puigcerdà - Txuri Urdin 5-3
CG Puigcerdà - Txuri Urdin 5-9
Txuri Urdin - CG Puigcerdà demà 21.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)