Hoquei sobre gel

El Puigcerdà, sense lliga

Hoquei sobre gel. El Txuri Urdin guanya el cinquè i definitiu partit per 3-2 i enllaça el seu tercer títol seguit. Els cerdans havien empatat el 2-0 dels locals, a la tercera part

El Puigcerdà ha tingut el títol de lliga a tocar, onze anys després, però el 3-2 en el cinquè i definitiu partit amb el Txuri Urdin a Sant Sebastià fa que el conjunt guipuscoà faci bons els pronòstics –va ser el millor en la lliga regular– i encadeni el seu tercer títol consecutiu.

El darrer partit d ela final va començar amb els dos equips molt prudents i sense crear ocasions de gol. La segona part va començar 0-0 i, en un minut, els bascos van fer dos gols mentre el Puigcerdà insistia en mirra de superar la porteria d’Ander Alcaine, de nou el millor del partit. Pablo Muñoz va fer el 2-1 a l’inici de la tercera part i, a cinc minuts per acabar, els catalans empataven a 2 amb un xut de Boronat. Aleshores, el Txuri es va llançar a l’atac i després d’un rebot llarg de Tsaredgorodtsev que no va sortir de la zona per poc, Jano Hernández va fer un tir des de la blava que no semblava massa potent però que va acabar entrant quan quedaven dos minuts.