Hoquei sobre gel

El Puigcerdà i el Barça jugaran la final de la copa

Hoquei sobre gel. Els cerdans, subcampions de lliga fa quinze dies, han guanyat la primera semifinal, a Jaca, per 3-1 contra el Majadahonda. Els blaugrana han derrotat en la pròrroga (5-4) al Txuri Urdin, que defensava el títol de la copa i és l’actual campió de lliga

El Puigcerdà i el Barça jugaran la final de la copa aquesta tarda (16 h) a Jaca després de superar les seves respectives semifinals. Els blaugrana han derrotat amb un gol d’or en la pròrroga (5-4) al Txuri Urdin, que defensava el títol de copa i és l’actual campió de la lliga. El partit ha sigut molt disputat i els dos equips tingut el marcador al seu favor però s’ha arribat al final amb un empat, 4-4. En la pròrroga Bruno Baldris ha marcat el gol de la victòria que ha donat la classificació per la final.

El Puigcerdà tindrà la segona opció de guanyar un títol aquest curs, que després de cedir en la final de la lliga, al cinquè partit i amb un gol a dos minuts per acabar contra el Txuri Urdin, demà juga la final de la copa a Jaca. Ho farà, l’equip que dirigeix Salva Barnola, després de guanyar avui la primera semifinal contra el Majadahonda. El Puigcerdà s’ha avançat 1-0 en la primera part mitjançant Marc Paul. Al final de la segona el resultat era de 2-1 després dels gols de Pablo Muñoz pels cerdans i Alejandro martín pels castellans mentre en la tercera Ramon Morer feia el definitiu 3-1.