El Bordils cau derrotat en l’últim desplaçament

Handbol. Ha perdut 39-20 a la pista del Port de Sagunt, que es jugava el segon lloc de la categoria

El Bordils ha sortit apallissat de l’últim desplaçament de la temporada. L’equip de Sergi Catarain ha caigut 39-20 a la pista del Port de Sagunt, que es jugava el segon lloc de la lliga, amb el qual s’assegura organitzar la fase d’ascens a casa. Minvat per les baixes –lesionats i jugadors que no viatgen per motius laborals–, el Bordils no ha tingut res a fer contra un rival francament superior. La defensa 6-0 del Port de Sagunt ha generat molts problemes en atac al Bordils, que ja perdia de cinc (7-2) en el minut 10. La diferència ha anat augmentant fins als vuit gols en el descans (18-10). En el segon temps, el Bordils ha estat víctima del potencial dels valencians, que pràcticament han doblat el marcador dels de Cata (39-20). Amb la categoria ja salvada –es garanteix la setena temporada a Plata–, el Bordils tancarà la lliga a casa dissabte que ve contra l’Adrianenc (19 h).