Atletisme

Adel Mechaal i Estela García, millors atletes del 2018

Atletisme. Els guardons es lliuraran el 13 de juny en la Diada de l’Atletisme Català

El migfondista Adel Mechaal (New Balance) i la velocista Estela Garcia (Nike) han estat escollits millors atletes del 2018, segons ha fet públic avui la Federació Catalana d’Atletisme. Els guardons es lliuraran el 13 de juny en el decurs de la 28a Diada de l’Atletisme Català, que se celebrarà a la sala d’actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat.

Serà el tercer cop que Mechaal (2015 i 2017) rep aquesta distinció. Tot i que no va poder complir algun dels seus objectius, l’atleta palamosí va acreditar un cinquè lloc en els 3.000 m del mundial en pista coberta de Birmingham i el quart en els 10.000 m de l’europeu de Berlín, a més dels títols estatals de 1.500 m i 3.000 m indoor. Al seu torn, Estela García ha estat escollida millor atleta catalana per primera vegada. Entre d’altres mèrits, la deixeble de Ricard Diéguez va ser subcampiona de 4x100 m, amb rècord estatal inclòs (43.31), i tercera en 200 m, amb plusmarca catalana (23.11), en els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. Durant la Diada també es repartiran els premis als millors atletes de les diferents categories, als plusmarquistes catalans, als millors clubs, i hi haurà mencions especials pels jutges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)