Hoquei sobre herba

Marc Sallés i Sergi Enrique tornen a casa

Hoquei sobre herba. Els dos internacionals vestiran la samarreta de l’Atlètic Terrassa la temporada que ve

L’Atlètic tindrà dos reforços de luxe la temporada vinent. Els internacionals terrassencs Marc Sallés i Sergi Enrique tornen a la casa que els va veure créixer i els va formar. Sallés, que va marxar al Club de Campo la temporada passada condicionat per la seva activitat laboral, tornarà a vestir la samarreta groga després d’un curs poc reeixit a Madrid en l’aspecte esportiu. El migcampista, que havia lluit el braçalet de capità en etapes anteriors, es posarà per primera vegada a les ordres de Xero Gasol en el segon curs del tècnic al capdavant de l’Atlètic.

De la seva banda, Sergi Enrique tanca una etapa de dos anys al Junior on ha estat un dels pals de paller del projecte del tècnic Roger Pallarols, que és el nou entrenador del Polo. Enrique torna a casa després de molts anys: va decidir emprendre l’aventura belga l’estiu de 2013 i des d’aleshores ha estat quatre anys al Royal Daring i dos al Junior de Sant Cugat del Vallès. D’aquesta manera, el defensa i el migcampista terrassenc reforcen la línia defensiva i el mig del camp que havien perdut efectius després de les baixes de Johannes Mooij i Jair Van der Horst, i la retirada de Santi Morera. També ha marxat el davanter argentí Alan Andino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)