Natació

Belmomte, vuitena en la final de 800 m lliures del mundial de Gwangju

Natació. La catalana, que continua sense cap medalla a Gwangju, tancarà demà la competició en els 400 m estils

Tampoc en els 800 m lliures. A Mireia Belmonte se li continua resistint la medalla en el mundial de natació de Gwangju. La badalonina ha acabat la final d’aquesta prova en vuitena i última posició i un temps de 8:25.51. Belmonte ha passat sisena els primers 50 m, però a partir dels 150 m ha caigut a l’últim lloc i ja no ha pogut recuperar cap posició. El seu temps, malgrat tot, ha estat tres segons millor que el que havia aconseguit en les eliminatòries (8:28.22). La catalana tindrà demà, en els 400 m estils, l’última oportunitat de penjar-se una medalla.

La prova de 800 m ha tingut una lluita intensa entre Katie Ledecky i Simona Quadarella. La nord-americana, gran favorita a l’or, ha dominat la primera part de la prova, però en el pas pels 450 m l’ha superat la seva rival italiana, que ha mantingut aquest lloc fins a l’esprint final, en el qual Ledecky ha espremut tot el seu potencial per aconseguir la victòria (8:13.58).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)