Handbol

La història continua

Handbol. El Sarrià juga el seu primer partit de copa contra l’Antequera (18.30 h), quinze dies després del debut a plata i set després de l’estrena a casa

El Sarrià juga aquesta tarda (18.30 h) contra l’Antequera el primer partit de copa de la història del club, quinze dies després de l’estrena a plata (21-22 a Còrdova) i quan fa una setmana que Sarrià de Ter va viure el primer partit de la segona categoria estatal, amb el Màlaga (24-25). La derrota va ser la quarta en partit oficial aquest 2019 per a l’equip sarrianenc, que pot rebre el mes que ve un Asobal. “El nostre objectiu és continuar creixent com a equip i anar perfeccionant el model de joc”, diu Salva Puig sobre com afronten l’eliminatòria, a partit únic contra un equip que n’ha guanyat dos en la lliga: 20-22 a Bordils i 25-24 contra el Novás.

“Plantejarem el partit per guanyar-lo i per intentar passar l’eliminatòria. Juguem a casa i a tots ens faria il·lusió rebre un equip de l’Asobal”, exposa el tècnic, que prioritza el dia a dia a la visió històrica del que està vivint el club: “Som molt conscients que la prioritat absoluta és la lliga.” “Ho afrontem com un premi si guanyem i som conscients que ens enfrontem a un equip amb una bona dinàmica i que serà un rival dur”, afirma Puig, que posa l’èmfasi en els reforços de l’equip que ja es va endur els dos punts del Blanc i Verd: “Són un equip i juguen com a tal però evidentment ell està en un moment molt dolç”, diu sobre l’ex-Asobal Juan Antonio Vázquez Chispi, a més de destacar el porter Diego Moyano, també amb una dilatada trajectòria al primer nivell.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)