Derrota de pes al Blanc i Verd

Handbol. Els de Campos, tot i els set gols de Palahí, perden a casa per tercer cop, i contra un rival directe en la lluita per la permanència

bordils 21 ACANOR 24

CLUB HANDBOL BORDILS:González (1), Farrarons, F. Reixach, Prat (3), Palahí (7), Masó, Vilanova, Masmiquel, Canyigueral (1), Oliver, Moreno, Montes (2), Batlle, Bañeras, J. Reixach (5) i Ferrer (2).ACANOR AT. NOVÁS:J. García, Silva, D. García (2), Vila (2), Dacosta (1), Hermida (2), Esteban, Pombo (1), Iglesias (4), Chaparro (3), Trigo, Martínez, Gil, Alonso, Petter (5), Sánchez (4).PARCIALS:3-1, 5-5, 7-5, 9-8, 10-10, 11-12; 13-13, 13-16, 16-16, 19-19, 20-22 i 21-24.ÀRBITRES:Álvaro García i Juan Maria Sanmartín. Exclusions a Farrarons (23’) i Vilanova (33’) del Bordils, i a Esteban (29’), Trigo (26’ i 34’) i Petter (52’) de l’Acanor.

La propera (03-11-19)

Sarrià-Palma del Río; Teucro-Cisne; Torrelavega-Antequera; Villa de Aranda-Barça B ; Màlaga-Amenabar; Còrdova-Alcobendas; Ciudad Real-Bordils; Zamora-Acanor

No va poder sumar el Bordils de nou a casa (21-24) i contra un rival directe, l’Acanor, en el matx en què va reaparèixer el tècnic Pau Campos. Els locals van arribar a portar la iniciativa en el marcador en la primera meitat (10-8, minut 21), tot i que fins al descans el veterà rival es va mantenir concentrat i dins de partit (11-12). Bé al darrere i amb aturades de mèrit, el Bordils va patir ahir molt en atac, amb massa pèrdues. En la segona meitat els gallecs van distanciar-se de tres gols als vuit minuts (13-16), i la preocupació es va instal·lar a la grada del Blanc i Verd. Amb empat a 19 va arribar l’acció clau. L’Acanor va marcar, el Bordils va fer una falta en atac i a més, Ferrer, que va ser assistit quan no es podia, va perdre’s els tres atacs següents. Dos gols de Petter i posteriorment dos de Sánchez i García, a cinc minuts del final, van posar un 20-23 definitiu. “Fa mal, com totes a casa. L’havíem marcat al calendari. Hem de millorar la faceta ofensiva, perquè en atac no estem bé”, va dir al final Campos.