Hoquei sobre gel

S’ajorna el partit del preolímpic entre Espanya i Holanda

Hoquei sobre gel. Uns forats a la pista de gel del FC Barcelona obliguen a suspendre el joc després del primer període i amb empat a zero al marcador

El decisiu partit del preolímpic entre les seleccions d’Espanya i Holanda, que s’havia de disputar ahir al vespre al pavelló del FC Barcelona, es va haver de suspendre després del primer període i amb empat a zero en el marcador per problemes a la pista de gel. Segons un comunicat oficial de la Federació Espanyola d’Esports de Gel emès aquest migdia, una errada elèctrica de la màquina que serveix per allisar la pista hauria vessat aigua calenta, la qual cosa va provocar que en una zona del terreny de joc el gel es desfés. Els tècnics del gel van estar més de dues hores intentant recuperar les condicions inicials, però no va ser possible. El chairman del preolímpic, representants dels dos equips i l’organització van decidir suspendre el partit per seguretat dels jugadors. En un primer moment es va parlar de reprendre el partit avui al matí, però problemes logístics de totes dues seleccions van resoldre ajornar-lo per més endavant. En el mateix comunicat, la federació espanyola anuncia que durant la setmana es fixarà la data i l’hora de la represa del partit, que en tot cas serà durant el mes de gener a Barcelona.

Els dos equips arribaven a l’últim partit d’aquesta fase del grup L invictes i el vencedor és el que es guanyarà l’accés a la segona fase del preolímpic. En la convocatòria de del seleccionador Luciano Basile hi figuraven cinc jugadors catalans: Marc Paul, Oriol Boronat i Nacho Granell, del CG Puigcerdà; i Oriol Rubio i Òscar Rubio, del Barça. Espanya havia golejat Xina Taipei (11-0) i Mèxic (15-1), mentre que Holanda també havia superat de manera folgada els mateixos rivals (1-17 contra Mèxic, i 14-1 contra Xina Taipei).

LA DADA

El partit es reprendrà el mes de gener a Barcelona en una data i horari per concretar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)