Futbol sala

Javi Rodríguez és el nou entrenador de l’Industrias

Futbol sala. El club i el tècnic colomenc arriben a un acord pel que resta d’aquesta temporada i tres més

L’Industras Santa Coloma i el tècnic colomenc Javi Rodríguez arriben a un acord perquè sigui el nou entrenador del primer equip pel que resta d’aquesta temporada i tres més. Javi Rodríguez ja ha conegut a la plantilla i serà presentat demà. L’entrenador nascut a Santa Coloma de Gramenet fa 45 anys es va desvincular aquest cap de setmana del Prodexim Kherson ucraïnès, al que va deixar líder destacat de la seva lliga. Ara afrontarà el rep de mantenir a l’Industrias a la primera divisió estatal, en el que serà la seva primera incursió com a entrenador en aquesta lliga. L’Industrias ocupa la tretzena posició i té tres punts de marge sobre les places de descens.

Javi Rodríguez va debutar com a jugar a la màxima categoria en l’Industrias i hi va jugar cinc temporades (1992-1997). Com a entrenador va debutar en la Unión de Santa Coloma de segona B i després la seva trajectòria ha sigut internacional i ha entrenat a diversos països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)