Futbol sala

“Vull que l’equip estigui entre els vuit primers”

Futbol sala. El tècnic Javi Rodríguez és presentat com a nou entrenador de l’Industrias Santa Coloma i diu que ha vingut a treballar de valent

El tècnic Javi Rodríguez es va mostrar ambiciós en la seva presentació com a nou entrenador de l’Industrias Santa Coloma i va afirmar: “No he vingut a salvar l’equip, he vingut a treballar i el treball dona els seus fruits. Vull fer coses grans. Sé que pot sonar a bogeria però jo vull que l’Industrias Santa Coloma estigui entre els vuit primers.” Des del primer moment l’entrenador ja va donar mostres del seu caràcter i va comentar: “El que seria fàcil seria dir que ens conformem amb la permanència, però que em coneix sap que això no va amb la meva manera de ser.”

El president del club, Vicenç Garcia, va explicar que després de la dimissió de l’anterior entrenador, Oscar Redondo, la seva primera opció va ser Javi Rodríguez: “Vaig trucar al seu representant, que em va dir que era a punt de posar el punt final a la seva etapa a Ucraïna perquè volia tornar a casa. La negociació va ser molt ràpida perquè ell va donar moltes facilitats. Estem molt contents de tenir-lo com entrenador.” El nou tècnic va explicar que quan va rebre l’oferta del club de la seva ciutat no en va dubtar un sol instant: “Aquí vaig començar com a jugador professional i 22 anys després torno per ser l’entrenador.”

No demana reforços

Javi Rodríguez no ha demanat reforços per afrontar aquesta segona part de la temporada, tot i que disposarà de la novetat del jove argentí Ezequiel Ramírez, que ja estava previst que s’incorporés a principis d’any. “Industrias Santa Coloma és un dels clubs més importants de primera divisió, hem de tornar a guanyar-nos el respecte de tots”, diu el nou entrenador, que dilluns ja va entrenar l’equip per primera vegada. El seu debut a la banqueta serà el pròxim 5 de gener en el Pavelló Olímpic de Badalona en el partit contra el Pescados Rubén Burela.

La primera persona en la qual vaig pensar per dirigir l’equip va ser Javi Rodríguez
Vicenç Garcia
president de l’industrias
És una plantilla que ha de donar molt més. Hi ha il·lusió i ara no seria bo fer canvis
Javi Rodríguez
ENTRENADOR DE L’INDUSTRIAS
No he vingut a salvar l’equip, he vingut a treballar i el treball dona els seus fruits. Jo vull que l’equip estigui entre els vuit primers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)