Natació

Laura Ester en waterpolo i Ona Carbonell en artística, escollides les millors d’Europa 2019

Natació. Dani López Pinedo és segon i Bea Ortiz tercera en waterpolo, i Pau Ribes tercer en artística masculina

Laura Ester en waterpolo i Ona Carbonell en natació artística han sigut escollides com les millors d’Europa de l’any 2019, per la federació europea (LEN), segons la votació que han fet les federacions estatals d’Europa i els membres de la federació en les cinc disciplines de la natació. Les dues ho han aconseguit per segona vegada, Ona Carbonell ja ho va ser l’any 2014 i Laura Ester al 2017.

En waterpolo Laura Ester ha tingut el 45,5 per cent dels vots i ha quedat per davant de l’hongaresa Rita Keszthelyi (22,7), mentre que tercera ha sigut Bea Ortiz amb el 13,6 dels vots. Ona Carbonell ha rebut el 36,4 per cent dels vots i ha superat a les russes Svetlana Romashina i Svetlana Kolesnitxenko que han empatat a 22,7.

En el waterpolo masculí Dani López Pinedo ha ocupat la segona posició (17,4), bastant allunyat de l’italià Francesco di Fulvio que s’ha emportat el 52,2 dels vots. En natació artística masculina Pau Ribes es tercer amb el 23,8 per cent dels vots, mentre que el primer lloc ha sigut pel rus Aleksandr Maltsev (47,6).

El reconeixement de millor nadadora europea ha sigut per cinquena vegada per l’hongaresa Katinka Hosszu amb el 50 per cent dels volts per davant de la sueca Sarah Sjostrom amb el 25 per cent. En nois el britànic Adam Peaty ha guanyat per tercer cop, i ha rebut el 45,8 per cent de les votacions i ha quedat per davant de l’hongarès Kristof Milak amb el 16,7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)