Futbol sala

Derrota massa àmplia pels mèrits de l’Industrias

Futbol sala. El Cartagena es distancia en els darrers tres minuts

CARTAGENA 5 INDUSTRIAS 2

JIMBEE CARTAGENA:Raúl, Attos, Juanpi, Mellado i Eka –inicial–; Marcao (p.s.), Ique, Josema, Solano, Jesús, Franklin i Fernández.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Corso, Álvarez, Verdejo i Petry –inicial–; Bermusell, Well, Vidal, Khalid, Uri Santos, Cardona i Puerta.GOLS:1-0 (13’) Fernández. 1-1 (26’) Cardona. 1-2 (30’) Verdejo. 2-2 (31’) Attos. 3-2 (37’) Corso p.p.. 4-2 (39’) Eka. 5-2 (40’) Jesús.ÀRBITRES:C. Bustos i J. Ramos. Trageta vermella directa a Duda, tècnic del Cartagena. Vermella per acumulació a Raúl. Groga a Fernández, Juanpi, Solano, Jesús i Eka, del Cartagena i Uri Santos, Well, Corso, Bermusell i Feixas, de l’Industrias.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va perdre a la pista del Cartagena, però el resultat de 5-2 va ser massa ampli pels mèrits i el joc que va fer. Els homes de Javi Rodríguez van remuntar un 1-0 en la segona meitat amb l’1-2 en el minut 30, i tot i l’empat local un minut després van lluitar per la victòria. El porter Miquel Feixas va estar espectacular aturant un penal i tres dobles penals, però no va poder fer res en el 3-2 que els de Santa Coloma es van marcar en pròpia porta a tres minuts del final. L’Industras volia empatar, va atacar amb cinc sense porter i van arribar els dos darrers gols del Cartagena a porta buida. Els àrbitres van mostrar moltes targetes i van expulsar el tècnic local, Duda.