Ciclisme

Victòria de Jofre Cullell a la copa portuguesa

Ciclisme. El corredor del Megamo supera Sergio Mantecón a l’esprint i s’endú el triomf absolut per només dos segons

Jofre Cullell (Megamo) va ser el vencedor absolut en la seva segona cursa d’XCO de la temporada, la tercera afegint-hi la que va guanyar, per etapes, a la Salamina Cup grega fa un mes. L’estrena, a Banyoles, va estar marcada per la caiguda que va patir.

La Taça de Portugal a Vila Franca do Lima (UCI C1) va estar marcada per la pluja i el fang, que afegien dificultat tècnica al circuit. I dominada pels corredors de l’estat, el segon millor del rànquing UCI és Cullell tot i estar en el seu tercer any com a sub-23, fet que posiciona la seva candidatura a córrer els Jocs.

El corredor de Santa Coloma de Farners va imposar la seva qualitat adquirida en el ciclocròs i va treure dos segons a Sergio Mantecón mentre Ismael Esteban va completar el podi. Vlad Dascalu, guanyador de la general de la copa del món sub-23 la temporada passada –Jofre va ser tercer– i que corre aquest any com a elit va acabar quart.

Noguera i Hermida, 6è i 9è a Mònaco

Adrià Noguera (Megamo) i Josep Antoni Hermida (Merida) van disputar la primera de les cinc proves de la copa del món d’e-MTB que aquest 2020 estrena la UCI, disputada a Mònaco i que va guanyar el francès Jerome Guilloux. El lluçanès va ser sisè a 4:35 i el cerdà, cinc cops olímpic, novè a 5:30.