Natació

Belmonte diu que toca reorganitzar tot el treball de preparació

Natació.La badalonina comenta que ajornar els Jocs Olímpics ha sigut una decisió encertada

La campiona olímpica Mireia Belmonte ha manifestat que ajornar els Jocs Olímpivs de Tòquio ha sigut una decisió encertada i que ara els hi toca reorganitzar tota la feina de preparació, una vegada finalitzi el confinament pel coronavirus.

“La decisió és super encertada ja que era un risc ficar a tanta gent en una villa olímpica i que hi pogués haver una persona infectada amb tots els demès al seu costat” ha dit la badalonina en unes declaracions fetes des de casa seva i difoses per la Universitat Catòlica de Múrcia (UCAM) en la que estudia i que és la seva patrocinadora. També ha comentat que tots els esportistes han de tenir les mateixes condicions per entrenar-se i en aquests moments no és possible. Mireia Belmonte ha explicat: “la temporada ha canviat dràsticament i ara toca reorganitzar tot el treball de preparació”. En aquest moment la campiona olímpica i mundial està a casa seva entrenant amb els mitjans que pot i diu que es centra en el treball de força.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)