Natació

Cancel·len el circuit Mare Nostrum

Natació. El trofeu internacional de Barcelona era la segona etapa del circuit i s’havia de disputar el 10 i 11 de juny a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu

La 38a edició del circuit Mare Nostrum de Natació és l’última víctima del calendari esportiu ocasionat per la pandèmia de la Covid-19. Així ho han anunciat aquest matí les quatre entitats organitzadores, la Federació de Mònaco de Natació, el club occità Canet 66 Natation, a més de la Federació Catalana de Natació i el CN Sant Andreu.

El Mare Nostrum havia de començar el 6 i 7 de juny a Montecarlo. El 41è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, amb la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu com escenari, era la segona etapa el 10 i 11 de juny d’un circuit que s’havia de tancar a Canet de Rosselló el cap de setmana del 13 i 14 de juny. Mundials i europeus al marge, el trofeu barceloní era tradicionalment la prova més prestigiosa i de més nivell del calendari anual de la natació catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)