Més esport

S’anul·len els Jocs dels Petits Estats d’Europa del 2021

Poliesportiu. S’havien de disputar a Andorra del 31 de maig al 5 de juny del’any vinent

Els Jocs dels Petits Estats d’Europa que s’havien de disputar l’any 2021 a Andorra s’han cancel·lat. El patronat de la fundació ha decidit anul·lar-los ja que la pandèmia del Covid-19 ha fet que econòmicament no es poguessin realitzar de manera satisfactòria. La cita estava prevista del 31 de maig al 5 de juny de l’any vinent i era la tercera vegada que s’havien de disputar a Andorra.

El cost econòmic que suposava acollir els Jocs era important ja que s’havien de realitzar millores en moltes de les infraestructures esportives. També ha pesat en la decisió la coincidència amb els Jocs Olímpics de Tòquio que es van ajornar a l’estiu del 2021.

En els Jocs dels Petits Estats d’Europa hi participen els millors esportistes d’Andorra, Xipre, Islàndia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Mònaco, Montenegro i San Marino. Els últims es van celebrar a Budva (Montenegro). Andorra va ser la seu d’aquests Jocs els anys 1991 i 2005. La propera edició dels Jocs dels Petits Estats d’Europa està prevista pel 2023 a Malta. Andorra podria optar a organitzar-los en l’edició del 2025 que encara no te seu, mentre que la del 2027 es disputarà a Mònaco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)