Natació

El mundial de Fukuoka 2021 s’ajorna fins el 2022

Natació. La FINA ho ha decidit perquè el campionat del món coincidia amb les noves dates dels Jocs Olímpics de Tòquio

La federació internacional ha comunicat que el campionat mundial de Fukuoka (Japó) que s’havia de disputar al 2021 s’ha ajornat un any i es disputaran al 2022. La FINA ha explicat que així s’evitarà que coincideixin amb els Jocs Olímpics de Tòquio que degut a la pandèmia del coronavirus es van ajornar a l’any 2021. El mundial de Fukuoka estava previst que es disputés del 16 de juliol a l’1 d’agost del 2021, però com que els Jocs de Tòquio es van situat del 24 de juliol al 8 d’agost del 2021 la coincidència feia impossible que es fessin.

La federació internacional, la federació japonesa, les autoritats de la ciutat de Fukuoka i els organitzadors del mundial de totes les disciplines aquàtiques –natació, waterpolo, natació artística, aigües obertes, salts i salts de gran altura–, van buscar una nova data i ara es disputaran del 13 al 29 de maig del 2022. El president de la FINA, Julio C. Maglione, ha assegurat que l’ajornament: “proporcionarà les millors condicions possibles per tots els participants i esperem veure als millors esportistes aquàtics competint en el mundial de Fukuoka al 2022”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)